Tilsyn​ med køkkenet

Produktionskøkkenet og café Peder Lykke har hver sin kontrolrapport. Som alle andre virksomheder og institutioner, der arbejder med levnedsmidler, har Peder Lykke Centrets køkken og café et egenkontrolprogram, der skal efterleves.

Egenkontrollen er et værktøj, der skal bruges til at styre den hygiejniske kvalitet af maden og derved sikre, at beboerne ikke bliver syge af at spise den. Fødevarestyrelsens kontrolrapporter offentliggøres, så kunderne kan se, hvor gode produktionskøkkenet og café Peder Lykke er til at følge de regler, der skal sikre, at fødevaresikkerheden er i top.

Du kan finde de nyeste kontrolrapporter for henholdsvis caféen og køkkenet i caféen.​​

Kontakt os

Telefon: 32 34 43 87

​E-mail: plc@suf.kk.dk

​​Fax: 32344386​

Privatlivspolitik

Læs Peder Lykke Centrets privatlivspolitik her:

For borgere og pårørende

For medarbejdere